Profi.
Igényes.
Gyors.

Nyomdai szolgáltatások 20 év tapasztalattal.

Professzionális digitális nyomda

Nyomdaipari szolgáltatásaink mögött 20 év szakmai tapasztalat áll. Hiszünk abban, hogy a siker, a gyors alkalmazkodási képesség és átlag feletti rugalmasság révén érhető el, amelynek egyik legfontosabb eleme a közvetlen kommunikáció.

0
Év tapasztalat
0
Ügyfél
0
Sikeres projekt
0
Elfogyasztott étel

Kiemelkedő rugalmasság, minőségi szolgáltatás

Legyen szó szórólap, katalógus, óriásplakát, névjegy vagy akár egy egyszerű levélpapír tervezéséről vagy gyártásáról, szakértelmünknek és technikai felszereltségünknek köszönhetően garantálni tudjuk Önnek a magas minőségű nyomdai kivitelezést.

Leaflet

Akciói bemutatásának kiváló eszköze a leaflet. Csakúgy, mint a legtöbb nyomdai anyag esetében, itt is kiemelten fontos a minőség és a határidő betartása, amit garantálunk Önnek.

Prospektus

Termékportfóliója bemutatásának már-már elengedhetetlen offline eszköze a prospektus. Vállaljuk kiadványai tervezését és gyártását, annak terjedelmétől függetlenül.

Névjegy

Az első benyomás mindig számít, amikor két ember, leendő üzletfél találkozik egymással. Sok éves rutinunkkal segítünk Önnek, hogy ne a névjegykártyája minőségén múljon a sikere.

Óriásplakát

Az óriásplakát talán a leghatékonyabb a közterületi hirdetési felületek között, hiszen nagy, figyelemfelkeltő, ezért távolról is jól közvetíti üzenetét célközönségének. Gyártás és kihelyezés? Segítünk.

Popup fal

A popup fal egy kedvező árfekvésű háttér és dekorációs megoldás. Tetszőlegesen, több elemet egymás mellé téve, a felület méretének, csak a helyiség mérete szabhat határt.

Rollup

Manapság a legnépszerűbb rekláminstallációs eszközök. Szállításuk és felállításuk egyszerű, így pillanatok alatt profi megjelenítést kölcsönözhet cégének rendezvényeken.

Szórólap

A szórólap hatékonysága attól függ, mennyire jól szövegezik, és milyen minőségben készül. Nyomdánk szavatolja Önnek, hogy a minőséggel ne legyen probléma.

Újság

Reklámújságot nyomtatna? Gépparkunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy kiváló minőségben nyomtassuk ki anyagait. Ha nincs ötlete az újság grafikájáról, számíthat ránk a tervezésben is.

Dekor

Szeretne minőségi dekorációt, matricákat céges autójára? Legyen szó személy- vagy teherautó dekorálásáról, ránk számíthat. Keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Reméljük, mielőbb hallunk Önről!

Címünk

Cím: 1033 Budapest, Hévízi út 12.
Telefon: +36 20 567 5966
Email: sch.attila@schwabestarsa.hu
www.schwabestarsa.hu