Profi.
Igényes.
Gyors.

Nyomdai szolgáltatások 20 év tapasztalattal.

Professzionális digitális nyomda

Nyomdaipari szolgáltatásaink mögött 20 év szakmai tapasztalat áll. Hiszünk abban, hogy a siker, a gyors alkalmazkodási képesség és átlag feletti rugalmasság révén érhető el, amelynek egyik legfontosabb eleme a közvetlen kommunikáció.

0
Év tapasztalat
0
Ügyfél
0
Sikeres projekt
0
Elfogyasztott étel

Kiemelkedő rugalmasság, minőségi szolgáltatás

Legyen szó szórólap, katalógus, óriásplakát, névjegy vagy akár egy egyszerű levélpapír tervezéséről vagy gyártásáról, szakértelmünknek és technikai felszereltségünknek köszönhetően garantálni tudjuk Önnek a magas minőségű nyomdai kivitelezést.

Leaflet

Akciói bemutatásának kiváló eszköze a leaflet. Csakúgy, mint a legtöbb nyomdai anyag esetében, itt is kiemelten fontos a minőség és a határidő betartása, amit garantálunk Önnek.

Névjegy

Az első benyomás mindig számít, amikor két ember, leendő üzletfél találkozik egymással. Sok éves rutinunkkal segítünk Önnek, hogy ne a névjegykártyája minőségén múljon a sikere.

Popup fal

A popup fal egy kedvező árfekvésű háttér és dekorációs megoldás. Tetszőlegesen, több elemet egymás mellé téve, a felület méretének, csak a helyiség mérete szabhat határt.

Rollup

Manapság a legnépszerűbb rekláminstallációs eszközök. Szállításuk és felállításuk egyszerű, így pillanatok alatt profi megjelenítést kölcsönözhet cégének rendezvényeken.

Újság

Reklámújságot nyomtatna? Gépparkunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy kiváló minőségben nyomtassuk ki anyagait. Ha nincs ötlete az újság grafikájáról, számíthat ránk a tervezésben is.

Reméljük, mielőbb hallunk Önről!

Címünk

Cím: 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/a (Börze Kereskedőház)
Telefon: +36 20 567 5966
Email: sch.attila@schwabestarsa.hu
www.schwabestarsa.hu